ELS 'SEQUAÇOS' ADVERTEIXEN QUE EL REI CARNESTOLTES ASSALTARÀ EL PLE MUNICIPAL D'AQUEST DISSABTE
Ges Bisaura  
ELS 'SEQUAÇOS' ADVERTEIXEN QUE EL REI CARNESTOLTES ASSALTARÀ EL PLE MUNICIPAL D'AQUEST DISSABTE Els 'sequaços' han anunciat que el 35è Rei Carnestoltes assaltarà el ple municipal extraordinari que s’ha convocat per aquest dissabte, a dos quarts de 9 del vespre, al Teatre Cirvianum. El seu objectiu, proclamar la República de la Barrila.

Enguany es commemora la 35ena edició del Carnaval de Terra Endins. Aprofitant l'avinentesa, l'Ajuntament de Torelló convoca, dissabte a dos quarts de 9 del vespre, un ple extraordinari al Teatre Cirvianum per presentar als vilatans els nous uniformes de la Policia Local. S'han previst mesures especials de seguretat per evitar que ni els 'seqüaços' del Rei Carnestoltes, ni les 'esquerranes' puguin entrar a l'acte.

Recentment, els 'sequaços' han anunciat que el 35é Rei Carnestoltes assaltarà el Ple Municipal extraordinari que s´ha convocat i que proclamaran la República de la Barrila. També han fet saber que no es creuen que el Falatell estigui segur a mans del Consistori. D'igual manera han anunciat que, un cop proclamada la Republica de la Barrila, sa Majestat s´ocuparà personalment d'organitzar els actes de Carnaval i de posar en lloc segur l'alcalde i els regidors.

Font: Ajuntament de Torelló
Foto: cop d'estat 2009
Centelles és Màgia
guiacat
prp