Badanadal a Manlleu; 2 pistes de gel i més de 50 activitats.
Manlleu  
Badanadal a Manlleu; 2 pistes de gel i més de 50 activitats.

Del 15 de desembre de 2012 al 7 de gener de 2013  el centre de Manlleu es converteix de nou en un parc temàtic del gel

Com cada any, durant el període de Nadal a Reis, la Plaça Fra Bernadí de Manlleu es transforma en un espai especialment pensat per a que els infants,  el jovent i les famílies gaudeixin de la màgia d'aquestes festes: el BADANADAL.

Del 15 de desembre al 7 de gener de 2013 es podrà gaudir d'una pista de gel de més de 600m2 per patinar a l'aire lliure en un entorn màgic; els més menuts podran gaudir d'una pista de gel de 100m2, un espai especialment dissenyat per ells, per fer els seus primers passos sobre el gel ajudats d'uns simpàtics pingüins patinadors o acompanyats dels seus pares i mares.

Una ludoteca de 200m2, situada en una carpa climatitzada just al costat de la pista de gel, permetrà que els més fredelucs puguin jugar lliurement, realitzar tallers, activitats i gaudir també del Badanadal. Aquest espai, pensat per a nens i nenes de fins a 10 anys, disposarà d'un servei de monitoratge, jocs, tobogans, inflables... i tot a preus populars.

Des de l'Ajuntament de Manlleu, i per fer assequibles aquestes activitats a tothom, s'han fixat preus i descomptes especials; Les famílies nombroses i les famílies monoparentals podran patinar sobre gel pagant 1€ menys (presentant el carnet acreditatiu a la taquilla de la pista de gel). Els dies laborables del Badanadal, els nens i nenes entre P3 i 2n d'ESO escolaritzats a Osona, Ripollès i Bages també podran patinar gaudint d'un descompte d'1€, presentant el val de descompte que els entregarà la seva escola. Com cada any, els socis del Club Súper 3 podran patinar 45minuts gratuïtament, entre el 24 i el 30 de desembre, presentant el carnet de Súper a la taquilla de la pista de gel.

El producte estrella d'aquest Badanadal és el FORFET DE LA PISTA DE GEL, un forfet personalitzat que permetrà als usuaris patinar durant tot el badanadal sense límit de patinades. Els forfets, regal idoni per als aficionats al gel, es posaran a la venda a partir del dilluns 11 de desembre a l'Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu, a la taquilla de la pista de gel i a l'Espai Express (Plaça Fra Bernadí, 5). El preu d'aquests forfets és de 50€.

El Badanadal és un paraigua que inclou activitats organitzades per diferents entitats del municipi i que cada any ofereixen un programa d'actes llaminer i per a tots els públics: tallers de tions, pastorets, sessions de cinema infantil, cursa de sant silvestre, trobades de plaques de cava, trobades de motos antigues, concursos de pintura ràpida, concerts, tallers de noves tecnologies... i molt més. (veure programa d'activitats adjunt)

El dilluns dia 7 de gener la pista de gel tancarà el badanadal amb la ja tradicional nevada d'escuma.

Com a novetat d'enguany es proposa també el 1r concurs de fotografies Instagram. Poden participar al concurs les imatges que recullin activitats, espais, detalls, moments... emmarcats en el Badanadal, l'Express i l'Idea't. Per participar només cal etiquetar les fotografies amb #nadalmanlleu. Es pot trobar més informació del concurs a www.manlleu.cat i a la mateixa web es podran veure les imatges.

Font: ajuntament de Manlleu

Centelles és Màgia
guiacat
prp