Vicolot número 19 en versió on line: ja pots llegir-la per internet
Notícies  

L’Anna Frank en una cita molt coneguda i que ens agrada molt va dir “Que bonic és pensar que no ens cal esperar, que podem començar ara mateix a canviar lentament el món”. Nosaltres des de la nostra plataforma de comunicació, no podem canviar el món però sí que podem donar-vos els millors desitjos per un any 2013 que ja està a la cantonada. Tot i així, els petits canvis sí que ens ajuden a ser millors!

Els últims temps, obscurs per a la majoria, van servint per fer tornar valors que, entre tots plegats havíem perdut o si més no, oblidat. La cooperació i la solidaritat d’una nació com la catalana i d’un poble com el nostre, s’ha accentuat els darrers temps i és que, quan el camí és més tortuós, les persones s’han d’ajudar entre sí per tal de fer front a les envestides de l’existència.

Des de Vicolot, us hem preparat un últim número de l’any, el nostre número 19, amb una entrevista principal a la Susanna Griso, una professional del periodisme que demostra dia a dia la seva increïble vàlua. És un exemple de talent i sacrifici a parts iguals. Seguirem amb un reportatge de turisme proper que versa sobre la Vall de Ribes, una zona geogràfica situada al nord del Ripollès a l’entorn del magnífic riu Freser.

Continuarem amb un reportatge pels més llaminers: la bomboneria Brunni de Vic, que amb més de 23 anys d’història, continua endolcint les nostres vides i que s’ha adaptat també als nous perfils de la societat amb l’obertura de la segona botiga, ja fa uns anys, al carrer Pla de Balenyà de la capital osonenca.

Els nostres col·laboradors habituals també us faran gaudir d’aquest número i a nosaltres ja només ens queda dir-vos que tingueu un gran any 2013!

Roger Fitó i Lluís Musach

Directors de Vicolot

Centelles és Màgia
guiacat
prp