Iniciatives turístiques del Centre d’Interpretació de Sant Salvador de Bianya
Vall de Bianya  
Iniciatives turístiques del Centre d’Interpretació de Sant Salvador de Bianya

Aquesta estiu no deixeu passar l'oportunitat de visitar el Centre d'Interpretació de Sant Salvador de Bianya a la Vall de Bianya.

El centre d'interpretació de la Vall de Bianya està ubicat en el nucli de Sant Salvador de Bianya, antigament aquest edifici havia acollit l'escola i el propi ajuntament, fins que a l'any 1969 el nucli de Sant Salvador de Bianya es va agregar a la Vall de Bianya.

Per la seva accessibilitat, disposició, característiques arquitectòniques bàsiques i patrimonials i la proximitat a altres recursos del municipi, reuneix les condicions i requeriments necessaris per tal d'acollir el centre d'interpretació de la Vall de Bianya. Un espai que compta amb un centre d'acollida i informació, serveis als visitants, espai expositiu, exposició de productes-botiga i presentació d'un audiovisual, així com taller didàctic. A més, és el punt d'inici de visites guiades al nucli de Sant Salvador de Bianya, les esglésies romàniques de la Vall de Bianya i la Via Romana.

Les obres de rehabilitació de l'edifici i posteriorment els treballs de desenvolupament del projecte museogràfic i arquitectònic, han convertit aquest edifici en un referent a la Vall de Bianya.

Contacte:

http://www.valldebianya.com/index.php/ca/centre-interpretacio/contacte

Propostes:

http://www.valldebianya.com/index.php/ca/centre-interpretacio/propostes

Centelles és Màgia
guiacat
prp