Inauguració del Centre Logístic de Bicicletes a la Garrotxa
Les Preses  

                                           NOTA INFORMATIVA

 

Aquest diumenge s’inaugura el Centre Logístic de Bicicletes  un nou servei de lloguer i trasllats de bicicletes que obre les portes a Olot després de 20 anys d’experiència atenent turistes i usuaris, bàsicament al bici carril de la Via Verda entre Olot i Girona.

Les noves instal·lacions estan al nº 3 de l’Avinguda de l’Estació d’Olot ben a prop de l’antiga estació del Carrilet. Des d’aquest punt es podran recórrer diverses rutes de la ciutat, de la zona volcànica, i del territori natural i rural que gaudeix la Garrotxa.

Els usuaris del Centre Logístic de Bicicletes poden llogar bicicletes de totes les mides i característiques per passejar una matinal, tota la jornada, sol o amb companyia en els diversos itineraris i rutes que ofereix el territori. En cas que la pedalada vulgui ser llarga, hi ha la possibilitat de convenir la recollida i el trasllat de les bicicletes. Aquesta opció és àmpliament demanada pels qui volen fer d’Olot a Girona o a St. Feliu de Guíxols o a l’inversa, però només d’anada o tornada.

 

Amb la nova seu el Centre Logístic de Bicicletes amplia el servei, incorporant bicicletes elèctriques que ofereixen una nova forma mes suau de pedalar, ja que un sistema de motor elèctric fa d’ajuda agradable, sobretot en les pujades i llargs recorreguts, tant en el medi natural com a les zones urbanes.

El Centre Logístic de Bicicletes es un servei de l’Agència de Turisme Mediambiental (ATMA), empresa de la Garrotxa dedicada a la gestió d’equipaments i activitats turístiques de la Comarca amb una àmplia relació de clients, principalment del nostre país i també de visitants i grups de tot l’Estat i Europa. Precisament un grup de belgues recorreran rutes organitzades a la Comarca el mateix dia de la inauguració del nou local.  

                       

ATMA els convida a la inauguració de les instal·lacions del CENTRE LOGISTIC DE BICICLES  aquest diumenge 1 d’Abril a 2/4 de 11 del mati, acte que estarà presidit per l’Alcalde d’Olot Sr. Josep Ma. Corominas.

Durant el matí els podrem ensenyar les instal·lacions i explicar personalment els serveis que des d’ara oferirem des de la ciutat d’Olot.

Centelles és Màgia
guiacat
prp