Consell Empresarial de Viladrau: Som Viladrau!
Montseny  
Consell Empresarial de Viladrau: Som Viladrau!

Consell Empresarial de Viladrau: Som Viladrau!

 

El projecte

 

Viladrau és una població singular amb un atractiu que el diferencia de la resta d’indrets a Catalunya; un cop has conegut el seu entorn natural i arquitectònic, les seves fonts, la seva gent i l’oferta hostalera, gastronòmica i d’activitats culturals i d’oci,  t’hi quedaries a viure per sempre.

 

És per això que el nostre teixit empresarial és ampli i orientat no només als habitants i al turisme de qualitat, sinó també a garantir un bon servei als que han triat el poble com a segona residència.

Per tal motiu, els empresaris han recolzat majoritàriament la iniciativa de crear el Consell Empresarial de Viladrau, que va néixer fa prop d’un any amb l’objectiu principal d’avaluar el potencial turístic i dinamitzar qualitativament el poble per donar resposta a una demanda creixent de visitants.

 

Els empresaris

 

La diversitat empresarial de Viladrau ofereix un ventall de possibilitats orientades a l’allotjament com hotels, cases i apartaments rurals, cases de colònies i hostals, propostes que van adreçades, de forma majoritària, al turisme familiar.

 

D’altra banda, els restaurants del municipi proposen una oferta gastronòmica amb els productes típics de la terra, especialment les carns de caça i la castanya.

Igualment, el poble compta amb comerços tradicionals amb molts anys d’experiència i altament especialitzats amb bona rebosteria, pa i altres productes artesans. 

 

La oferta cultural i d’esbarjo també és diversa; des de l’única galeria d’art del Montseny on s’ofereixen activitats artístiques, fins a diverses empreses que s’ocupen de garantir l’oci durant tot l’any: estades a la natura tant per famílies com per nens, projectes en educació ambiental, rutes de senderisme guiades o amb Gps, cicloturisme elèctric i difusió del món de la castanya. Cal destacar també, les accions per la preservació dels castanyers de Viladrau.

 

 

Les nits d’hivern vora el foc

 

Volem que l’estada dels visitants resulti atractiva i no només en temporada alta. L’estacionalitat és un dels entrebancs que ens hem proposat superar. L’hivern és fred a Viladrau però mai ha de ser un inconvenient per gaudir d’una vetllada a la vora del foc a la Plaça Major. D’aquesta premissa va sorgir una iniciativa que enguany s’experimenta per primera vegada i que ha gaudit d’una bona resposta. Es tracta de les Nits d’hivern que el Consell Empresarial de Viladrau organitza cada segon divendres del mesos més freds de l’any (desembre, gener, febrer i març).

 

Totes les persones que ho desitgin tenen una cita a la Plaça Major amb la música, l’estètica, la gastronomia i la cultura. Tots i totes al voltant d’una foguera, marc ideal per crear un ambient de festa protegits del fred.

 

Fins el moment ja hem celebrat la Nit de les Arts, la Nit del Conte, Balls tradicionals i la Nit Màgica.

 

El CEV us vol convidar a assistir a gaudir dels millors tastets sorgits de les cuines de restaurants i Hotels de Viladrau el proper 9 de març a partir de les 20:00h.

La vetllada estarà amenitzada per un petit concert de jazz, el duet de versions format per Marc Puigdomènech  i Pep Sallent i la mandolina d’en John Mc Kissock.

 

Vine i quedaràs bocabadat!

Centelles és Màgia
guiacat
prp