Assemblea per constituir la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Tona, el dijous 23 de febrer
Tona  
Assemblea per constituir la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Tona, el dijous 23 de febrer
El proper dijous 23 de febrer a les 9 del vespre es celebrarà una assemblea a la sala de plens de l’Ajuntament de Tona per tal de constituir la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Aquest acte comptarà amb la presència de membres d’Osona per la Independència(secció comarcal de l’ANC) que faran una presentació i explicació del que és l’ANC, objectius i full de ruta. Ja hi ha 17 municipis osonencs on s’ha constituït la secció local, ara toca Tona!

L'Assemblea Nacional Catalana és una organització unitària i transversal que treballa per aconseguir la independència de Catalunya. Està formada per catalans i catalanes convençuts que l'única manera de sobreviure com a poble és aconseguir un estat propi com el que tenen les altres nacions del món.

L’ANC té un full de ruta que marca el camí i una estratègia que ens servirà per eixamplar la base social de l'independentisme i convèncer els que encara no s'han sumat al projecte amb arguments clars i senzills.

L’ANC esta arrelant al territori a través d'assemblees territorials i treballa amb les institucions, com els ajuntaments que s'estan adherint a l'Associació de Municipis per la Independència, i amb les entitats i organitzacions de la societat civil per aconseguir la independència l'any 2014, per vies democràtiques i pacífiques.

El 10 de març es constituirà l'Assemblea que marcarà les línies a seguir per aconseguir l'Estat propi. El país és la seva gent i només l'actitud decidida de la societat civil catalana podrà empènyer la classe política catalana a aconseguir allò que és un clam majoritari: la independència.

El dijous 23 de febrer, vine a construir l'estat propi, suma't a l'Assemblea Nacional Catalana constituint la secció local de Tona: TONA PER LA INDEPENDÈNCIA.

Per més informació:

www.assemblea.cat

www.assembleaosona.blog.cat

Centelles és Màgia
guiacat
prp