Visites guiades a l’església de Sant Esteve de Tavèrnoles
Osona  
Visites guiades a l’església de Sant Esteve de Tavèrnoles

L’Ajuntament de Tavèrnoles a través de l’Oficina de Turisme organitza unes visites guiades a l’església de Sant Esteve i el poble de Tavèrnoles per mostrar i difondre el coneixement d’un dels exemples d’art romànic de gran valor i alhora poc coneguts de la comarca d’Osona. 

L’església de Sant Esteve de Tavèrnoles és un magnífic exemplar de l'arquitectura llombarda, erigit cap al 1083 i modificat el 1728 amb una nova façana. En destaca el bonic campanar i la decoració externa de l’absis, i a l’interior les pintures de l’altar i les talles de Sant Esteve i Sant Isidre. 

Durant la visita no només es mostrarà l’església sinó que es situarà el poble de Tavèrnoles dins l’entorn de l’espai natural Guilleries-Savassona i la seva història, i també es posarà en context l’església a partir d’altres exemples d’art romànic de la zona. 

Amb aquesta iniciativa, des de l’Oficina de Turisme de Tavèrnoles, es pretén promocionar un dels atractius culturals i de gran valor del municipi. Les visites s’inicien el proper dissabte 13 de febrer i es realitzaran cada segon dissabte de mes a les 12 del migdia amb reserva prèvia al mail 

turismetavernoles@tavernoles.cat o al telèfon 93.812.20.36.

 

 

Per més informació: 

Esteve Camps 

Responsable de comunicació 

Tel. 609.625.587 

info@difucor.com

Centelles és Màgia
guiacat
prp