Jornada de la tòfona Ca l'Ignasi
Osona  
Jornada de la tòfona Ca l'Ignasi

Els secrets de la tòfona amb Ignasi Camps 

Un any més el restaurant Ca l’Ignasi organitza unes jornades dedicades a un dels fongs més apreciats i màgics de la cuina: la tòfona. Els propers dissabtes dia 6 i 20 de febrer tindran lloc “Les segones jornades de la tòfona del Collsacabra” a Cantonigròs. Una activitat dirigida pel cuiner Ignasi Camps i que comptarà amb l’ajuda d’un tofonaire expert que guiarà una excursió per intentar “caçar tòfones”. 

Amb la intenció d’apropar i donar a conèixer aquest producte tant apreciat i arrelat al territori, Ignasi Camps i Laia Cano volen obrir les portes del seu restaurant i la seva cuina perquè els participants i assistents perdin la por a cuinar amb tòfona i sobretot en puguin extreure totes les seves propietats culinàries. 

L’activitat s’iniciarà amb un passeig pel bosc a “caçar” tòfones salvatges acompanyats d’un expert tofonaire i el seu gos. Tot seguit es realitzarà un dinar informal a l’espai Ca La Laia i a la tarda tindrà lloc el taller de cuina “Cuinar amb tòfona sense por” a càrrec del mateix Ignasi Camps i finalitzarà la jornada amb el sopar degustació al restaurant Ca l’Ignasi dels plats de tòfona realitzats en el taller i maridats amb una selecció de vins naturals a càrrec de Laia Cano. Pels qui vulguin allargar l’estada hi ha la possibilitat d’allotjament a l’hostal del poble i d’altres opcions que es poden consultar al portal calignasi.com. 

Aquesta activitat s’emmarca dins les diferents propostes que durant l’any organitza el restaurant Ca l’Ignasi amb la intenció de promocionar la gastronomia i la cuina de producte que ofereixen, però també amb la finalitat de donar a conèixer el seu projecte personal i familiar molt arrelat al Collsacabra i amb una aposta ferma i decidida pel producte de proximitat i el moviment slow food. 

 

Per més informació: 

Esteve Camps Sala 

Responsable de comunicació 

Tel.609.625.587 

info@difucor.com 

 

Restaurant Ca l'Ignasi | C/ Major, 4, 08569 | Cantonigròs | T 938 52 51 24 | calignasi@calignasi.com

Centelles és Màgia
guiacat
prp