Ja es pot llegir online el número 35 de Vicolot-CostaBrava
Revistes  
Ja es pot llegir online el número 35 de Vicolot-CostaBrava

El premi Nobel de literatura de l’any 1957, el filòsof i escriptor francès Albert Camus, uns dels pares de l’existencialisme, va deixar una sentència per a la posteritat que tenia relació amb l’estació de l’any que acabem d’entrar: “la tardor és una segona primavera en la que cada fulla és una flor”. Aquesta frase, un cant a l’esperança i a la bellesa de la natura ens serveix per encetar el número 35 del nostre Magazine.

I ho fem amb els set municipis que conformen l’arxiconeguda Vall d’en Bas, però que a la tardor, adopten unes tonalitats espectaculars que seria gairebé un sacrilegi no prestar-hi l’atenció que es mereixen. Aquests dies, la Vall està preciosa i les ermites que esquitxen el seu terra volcànic estan preparades per la vostra pausada visita. 

Continuarem amb la Fira de la Castanya de Viladrau, que  s’ha convertit en una cita única situada en un entorn privilegiat, el Parc Natural del Montseny, reserva de la Biosfera. Una fira on la gastronomia,    l’oci i l’espectacle per a tothom omplen a vessar un poble i un paisatge on la castanya, la tardor i el dia de Tots Sants en són els protagonistes:  cultura, tradició i activitat comercial es donen la mà per gaudi dels seus àvids visitants.

A Olot, la Fira de Sant Lluc dóna la benvinguda a la tardor el 18 i 19 d’octubre, concentrant tots els espais firals i més de 100 activitats al centre de la ciutat. Aquesta tradicional fira començarà el 18 d’octubre amb la 59a Fira del Dibuix a la plaça Clarà, el mercat extraordinari de roba a la plaça Balmes i carrers adjacents i la Fira Ramadera a la plaça de Braus, consolidant-la així en la ubicació original del certamen que data ni més ni menys que de l’any 1315!

Un article humorístic sobre allò que traiem pit els catalans i que ens encanta de sobre manera i un altre sobre el turisme al llarg de la història deixaran pas al Club dels Recomanats, una secció ja consolidada del nostre projecte vertebrador de territoris.

Que sigueu molt feliços i que tingueu una bona tardor!!!

Llegeix la revista.

Centelles és Màgia
guiacat
prp