Activitats de tardor a les Planes d'Hostoles
Vall d'Hostoles  
Activitats de tardor a les Planes d'Hostoles

 

10 i 11 d’octubre CVX aplec de Sant Grau i festa major de Cogolls

Dissabte 10

A partir de les 16:30 espectacle infantil amb el pallasso Piop. Seguidament cantada d’havaneres amb el grup Peix Fregit.

Diumenge 11

A les 8h caminada organitzada pel grup excursionista del poble. 12:30h missa a l’església de St Pelegrí en honor a St Grau. Seguidament una sardana vermut amb la Prinicipal d’Olot. A les 14h tindrà lloc la 35ena arrossada popular. A la tarda audició de sardanes amb la mateixa cobla.

Dimarts 13 d’octubre roda de premsa del Campionat de Catalunya de Policies i Bombers

A les 16h de la tarda a la Diputació de Girona presentarem la cursa Volcanolímits, tant amb la modalitat de BTT com de Trail. Aquesta prova és el campionat de Catalunya de Policies i Bombers.  En la presentació hi assistirà el diputat d’esports, el Sr Carles Salgàs, l’alcalde de Les Planes, Eduard Llorà, representants de Mossos d’Esquadra i els organitzadors de l’esdeveniment.  

Dissabte 17 d’octubre festa dels 35 anys de Ràdio Les Planes.

A partir de les 00h de la nit l’emissora municipal ha organitzat un concert amb la Salseta del Poble Sec per tal de celebrar els 35 anys de l’emissora.

Dissabte 24 d’octubre Mercat d’1€

Durant tot el dia el poble acollirà un any més el mercat d’1 euros.  El mercat es farà el centre del poble amb castells inflables gratuïts per la gent que vagi a comprar durant el dia en els establiments del poble.

Diumenge 25 d’octubre Volcanolímits.

A les 9h del mati tindrà lloc la sortida de la Volcanolímits cursa BTT i campionat de Catalunya de Policies i Bombers. La sortida serà de davant de l’antiga estació del tren. Es previst que els primers ciclistes creuin la línia de meta al voltant de les 11 del mati. 

Centelles és Màgia
guiacat
prp