Dissabte 26 de setembre xerrada informativa del curs La Pedra Gestalt a Vic
Notícies  
Dissabte 26 de setembre xerrada informativa del curs La Pedra Gestalt a Vic

Demà, dissabte 26 de setembre, a les 12 del matí al centre La Flor del Remei de Vic, s’oferirà una xerrada informativa de l’interessant curs “La Pedra Gestalt”, ofert pels dos terapeutes Gestalt Rubén López i Josep Maria Casassas.

Amb aquest curs es pretén obrir un espai mensual on puguis mirar cara a cara la teva vida i la teva actitud davant d’ella. I així puguis posar una veritable consciència en el que el teu cos està sentint encada moment, els pensaments que tens incorporats des de fa anys i que no t’ajuden a ser feliç i totes aquelles parts genuïnes de tu mateix que tens reprimides i que amagues darrera aquell qui “hauries o tindries” de ser...

 Serà un espai on et puguis  expressar, i a partir d’aquí, agafar l’impuls per tal d’aconseguir una millor qualitat de vida i et puguis responsabilitzar dels teus desitjos, emocions i decisions.

I tot això ho farem en grup. Encara que costi, és molt important poder mostrar-se davant un grup. Estem massa acostumats a “rentar la roba bruta a casa” i aquesta actitud sovint ens aïlla i no ens permet mostrar-nos tal i com som davant els altres i al món. El simple fet d’obrir-se davant un grup ja és sanador per a moltes persones.

Per nosaltres es important l'aprenentatge de la natura, per això proposem tres tallers residencials a la natura on aprendrem i purificarem el nostre cos amb tècniques xamàniques com el temazcal i amb aliments ecològics de la terra.

Centelles és Màgia
guiacat
prp