Llegeix el número 33 de la revista Vicolot-CostaBrava online
Revistes  
Llegeix el número 33 de la revista Vicolot-CostaBrava online

Leon Tolstoi, un dels grans novel·listes de tots els temps i d’origen rus va dir, en un de les seves cites més recordades: “la Primavera és l’època dels projectes i dels plans”. I si us pareu a pensar en aquesta frase, hi trobareu molt sentit. A la Primavera, els dies s’allarguen i ens ve més de gust socialitzar-nos i retrobar-nos amb els plans i els projectes. Des de l’equip humà de Vicolot-CostaBrava us volem encomanar d’aquest esperit animós que ens dóna aquesta estació de l’any.

Nosaltres encetem aquest número amb la Fira Comarcal de Primavera de Campllong, a la comarca del Gironès, que enguany celebra la seva 33a. Edició i que cada vegada agafa més renom a les comarques de l’entorn. L’objectiu d’aquest esdeveniment multisectorial és acostar el treball del camp i la vida de pagès a tots els visitants, i fer difusió de l’estreta relació entre les persones, els animals i la terra.

En el nostre tradicional reportatge de turisme proper, us acostem el Bisaura, una subcomarca situada entre Osona i el Ripollès amb una identitat pròpia i molts paratges i rutes per assaborir-les a poc a poc, ara que vindran dies de bon clima.

Com cada any, la cuina i el vi de l’Empordà s’uneixen amb els “Sopars Maridats” una campanya gastronòmica que es va iniciar el passat 13 de febrer, però que s’allargarà fins el 29 de maig, i que està organitzada pels col·lectius de la “Cuina de l’Empordanet”, la “Cuina del Vent” i els cellers de la D.O de l’Empordà. A les pàgines interiors trobareu tota la informació necessària per degustar aquests maridatges que tenen tant èxit.

En el nostre “Club dels Recomanats” us portem propostes tant originals com el Restaurant Hórreo a Sant Antoni de Calonge, l’Hotel la Coma a Molló i el restaurant-aula de cuina La Calèndula, a Girona. Tres emplaçaments imprescindibles per gaudir del turisme i la gastronomia de les nostres comarques.

A nosaltres només ens queda afegir que sigueu molt feliços i que gaudiu molt de la Primavera!

Llegeix la revista online.

Centelles és Màgia
guiacat
prp