Ja es pot llegir online el número 32 de Vicolot-CostaBrava
Revistes  
Ja es pot llegir online el número 32 de Vicolot-CostaBrava

pagès se sol dir “hivern de gelades, collita assegurada” i aquesta dita té una bona raó. El nostre ric món rural és un patrimoni que hem de conservar, perquè d’aquí en neix la nostra essència com a poble. Nosaltres, des de la plataforma Vicolot-CostaBrava encetem l’any 2015 amb el número 32, camí ja del nostre sisè any i no hi ha millor manera que encarant el fred que amb la festa del Carnestoltes, que en totes les poblacions del nostre entorn inundarà els carrers i les places de les disfresses més divertides i originals. En tenim una bona mostra amb el de Platja d’Aro, al que li hem dedicat unes pàgines especials.

Però això només serà la prèvia d’un número ple de reportatges de persones que es dediquen a activitats força desconegudes per a la majoria i de les que aprendrem moltes coses si llegim article com el del taller de gegants i capgrossos Ventura&Hosta de Navata, que proposen fins i tot, cursos per aprendre’t a fer el teu capgròs, o el centre de benestar El Portal, que ofereix des del centre de la capital d’Osona, un revolucionari tractament anomenat “Crioteràpia de cos sencer”. Nosaltres ja l’hem provat i us podem assegurar que funciona!

També hem focalitzat la nostra atenció a la fira “Casar-se a Osona” que ja comença a ser un clàssic, no només per la comarca pròpia, sinó perquè atreu a parelles de les comarques de l’entorn que es volen donar el “sí” i que cerquen informació per tenir-ho tot a punt fins al darrer detall.

Per acabar, no ens volíem deixar que presteu especial atenció a l’interessant projecte de micromecenatge de l’escriptora osonenca Anna Masnou, amb el swing com a ingredient d’una novel·la molt recomanable.

Per finalitzar, només ens queda desitjar-vos que encareu aquest any amb molta il·lusió i que sigueu ben feliços!

Llegeix la revista.

Centelles és Màgia
guiacat
prp