Èxit de visitants a la 3a. Edició de la Fira "Casar-se a Osona"
Vic  
Èxit de visitants a la 3a. Edició de la Fira

En aquesta 3a edició de la fira, hem tingut un total de 78 expositors, d' àmbits molt diferents i variats, gairebé 600 parelles censades  de molts punts de la geografia catalana i un total  de 3800 visitants. EL gran èxit d' aquest any ha estat el Rasca-Rasca carregats de premis, on els nuvis han pogut optar a grans descomptes en fotografia, complements, joies, quadres, i fins hi tot el banquet del casament completament gratuït! un altre gran èxit ha estat l' aplicació de la fira, presentada per happyday, on visitants i expositors han pogut compartir fotos, vídeos i experiències durant la fira. 

Les passarel·les han sigut com sempre, un punt de confluènciaentre els visitants, que han pogut veure models de sastreria Gabarró,  Corredera Núvia, Franquesa Moda Home/Dona, Batlló Moda,  Mª carme estilistes, Elles espai Floral i Molist floristes, i les actuacions de Pep Poblet, Neus Gaja i acariciando el aire.  Aquest any també hem inaugurat la fira un dia abans exclusivament per als professionals, Amb ponències per a millorar la seva formació professional.

Aquest any hem observat una tendència curiosa! Hi ha hagut varies parelles, que han vingut els dos dies!  Perquè ens han dit que amb un de sol no n’ han tingut prou per disfrutar la fira i informar-se de tot el que necessitaven!

El concurs de parament de taules l’ ha guanyat per segon any consecutiu el “weddingteam” format per molist floristes, CrisitinaLuponMake up, Dreams&cocktails, i Vernissagecatering. Seguits molt d’ aprop per una nova incorporació al sector! La masia “cal gitanet”.

Ha estat un cap de setmana molt intents, ple d’ emocions, troballes, informació i sobretot ple d’ il.lusió, la dels futurs nuvis que somien amb el seu dia, i la dels professionals que estimen la seva feina i s’ il.lusionen de poder formar part d’ uns dels dies mes importants de la vostra vida!

L’èxit d’aquesta tercera edició ens dona més força si cal per començar a preparar la numero 4, mantenint les dates triades enguany ja que també han ajudat a la gran afluència de públic obtinguda.

 

Centelles és Màgia
guiacat
prp