La 3a Edició de la fira "Casar-se a Osona" ja escalfa motors
Vic  
La 3a Edició de la fira

Torna la 3a edició del Casar-se a Osona, fira de referència del sector nupcial i de festa de la Catalunya Central! En aquesta ocasió s’han avançat les dates ( 30, 31 de Gener i 1 de Febrer) per tal de donar més marge de temps durant el 2015 tant a les parelles potencials que planifiquen el seu casament com a tots els proveïdors presents.

Com sempre, Casar-se a Osona, més que una fira és tota una experiència on es pot veure, tocar, escoltar, tastar i gaudir al màxim de tot el que s’hi pot trobar. En aquesta edició repetim els actes de més èxit de públic com la passarel·la de moda, música en directe, menú de tastets al migdia obert a tothom, ponències,masterclass sobre moda, viatges, weddingplanner, i també els show cooking en directe.

Passant pel nostre photocall de benvinguda, rebreu de manera gratuïta l’última edició del Casar-se a Osona Magazine, amb molts consells i idees per a què el vostre dia sigui únic. Podeu votar la taula que més us agradi, i si veniu en família disposareu d’ una ludoteca infantil!

Pel que fa a les novetats d’enguany són moltes i variades, la més destacada és la presentació d’una APP de la fira, la primera en el sector de fires de Casaments a Catalunya, on es podrà interactuar al 100% de forma on-line. També es farà entrega a tots els visitants del Rasca-Rasca del Casar-se amb un munt de premis directes. També com a novetat hi haurà un taller de Ball Nupcial, entre moltes  altres sorpreses. Repetirem  com l’any passat la festa oficial de la Fira a l’Era del Sot el mateix dissabte dia 31 a partir de les 23.00 amb entrada gratuïta tant per expositors com per a visitants.

 

Animar doncs a tothom qui ho vingui a visitar, participar i gaudir de la 3a edició del Casar-se a Osona, al recinte firal “El Sucre de Vic”, l’entrada es gratuïta i es pot descarregar al web www.casarseaosona.com, a la mateixa web es pot consultar el mapa dels expositors i les últimes novetats de la Fira. Així com a les nostres xarxes socials https://www.facebook.com/pages/CasarseaOsonaFira-de-Nuvis-2015/186179148077630

https://twitter.com/Casarseaosona

 

 

Centelles és Màgia
guiacat
prp