Primeres Jornades de la Tòfona del Collsacabra aquest dissabte 17 de gener
Sau Collsacabra  
Primeres Jornades de la Tòfona del Collsacabra aquest dissabte 17 de gener

El proper dissabte 17 de gener s’inicien “Les Primeres Jornades de la Tòfona del Collsacabra” a Cantonigròs. Una activitat organitzada pel cuiner Ignasi Camps i que comptarà amb l’ajuda d’un tofonaire expert que guiarà una excursió per intentar “caçar tòfones”.

El cuiner Ignasi Camps organitza els propers dissabtes “Les Primeres Jornades de Tòfona del Collsacabra”. Unes jornades destinades a donar a conèixer aquest producte tant apreciat i arrelat al territori, perdre la por a cuinar-lo i apreciar-ne les seves propietats culinàries.

L’activitat s’iniciarà amb un passeig pel bosc a “caçar” tòfones salvatges acompanyats d’un expert tofonaire, a l’arribada es farà una visita tastet de productes locals a l’emblemàtica botigade “Can Colom”. Tot seguit es realitzarà un dinar
informal a Ca La Laia. A la tarda tindrà lloc el taller de cuina “Com utilitzar la tòfona sense que ens fonguin la visa” a càrrec d’Ignasi Camps i finalitzarà la jornada amb el sopar degustació dels plats de tòfona realitzats en el taller. Pels que vulguin allargar l’estada hi ha la possibilitat d’allotjament a l’hostal del poble i d’altres opcions que es poden consultar al portal
calignasi.com.

Aquesta activitat s’emmarca dins les diferents propostes que durant l’any organitza el restaurant Ca l’Ignasi amb la intenció de promocionar la gastronomia i la cuina de producte que ofereixen, però també amb la finalitat de donar a conèixer el territori del Collsacabra i el bonic poble de Cantonigròs.

Centelles és Màgia
guiacat
prp