Prats de Lluçanès inaugura el Nadal el dia 14 de desembre amb la Fira de Santa Llúcia
Lluçanès  
Prats de Lluçanès inaugura el Nadal el dia 14 de desembre amb la Fira de Santa Llúcia

La Fira de Santa Llúcia de Prats de Lluçanès forma part del gran nombre de fires que es feien als pobles d’arreu de Catalunya poc abans de Nadal en què començaven (i comencen) a fer acte de presència els torrons, les neules i els pessebres. En el nostre cas, la fira ha estat també sempre agrícola i, sobretot, ramadera, amb exhibicions, que es mantenen, de bestiar oví, boví i equí. Actualment, els cotxes hi ocupen també un lloc important, com també la tradició, en forma, sobretot, d’artesania.

És també el dia en què moltes associacions locals demanen la seva col·laboració als visitants a la vegada que els ensenyen el fruit de la seva tasca anyal. No cal dir que moltes d’elles aprofiten per vendre els últims números de la rifa de Nadal o aprofiten per rifar paneres i premis similars.

Tots hi sou convidats amb la seguretat que hi sereu benvinguts; tot això a punt de començar l’any en què Prats seguirà col·laborant en dur endavant el reconeixement de la nova comarca del Lluçanès com a millor manera de tirar del carro del progrés dels nostres pobles.

Ajuntament de Prats de Lluçanès.

Més informació.

 
Centelles és Màgia
guiacat
prp