Ja està disponible el número 31 de Vicolot Magazine en versió online
Revistes  
Ja està disponible el número 31 de Vicolot Magazine en versió online

Amb l’arribada del mes de desembre, també arriben els desitjos d’amor i de pau i aquella generositat que hauríem de tenir en el dia a dia però que sovint queda massa amagada en aquest món tant desigual en el que habitem. Estem en època de canvis i això no és fàcil per una societat castigada per una crisi que ja sembla haver-se instal·lat a viure entre tots nosaltres. Des de la nostra plataforma us hem preparat un número nadalenc que ve farcit de propostes per fer entre família o en la millor de les companyies: aquests dies tindreu l’oportunitat de visitar Olot, ja que el seu Ajuntament ha preparat una gran varietat d’activitats amb l’eix central de la Fira del Pessebre, continuant amb aquesta tradició tant catalana i tant arrelada també a la Garrotxa. També podreu gaudir de la pista de gel al bell mig de la plaça Major d’Olot i que com cada any, serà l’atracció dels més petits i dels no tant petits. Les propostes que us oferim també són la Fira de Santa Llúcia de Prats de Lluçanès, una fira eminentment agrícola i ramadera, però en la que també hi tenen cabuda els comerços i les entitats del mateix municipi.

                Continuarem amb la Fira de la Tòfona de Centelles (Osona Sud)  que enguany ja arriba a la setena edició i que se celebrarà els propers dies 20 i 21 de desembre i que comptarà amb un espai dedicat a les parades de productes artesans amb la possibilitat de comprar tòfones fresques, fins a diverses activitats relacionades amb la gastronomia, incloent un taller anomenat “Perdre la por de cuinar amb tòfona” i que es farà durant el diumenge 21 al matí.

                Per acabar, no volíem deixar d’esmentar al gran triomf d’Anna Comet a l’Everest Trail Race en categoria femenina, disputada al Nepal i considerada com una de les curses per etapes més dura del món. L’hem entrevistat per copsar les seves sensacions després d’aconseguir aquesta brillant gesta.

                Per finalitzar, només ens queda desitjar-vos unes felices Festes de Nadal i un pròsper Any Nou!

Llegeix la revista online

Centelles és Màgia
guiacat
prp