Centelles promou una campanya per premiar als veïns que compren en establiments de la població
Centelles  
Centelles promou una campanya per premiar als veïns que compren en establiments de la població

L’Ajuntament de Centelles engega la campanya comercial Compra al comerç del poble i aconsegueix el joc de Centelles, una campanya que consisteix en comprar a 25 establiments del municipi per poder aconseguir aquest joc lliurant els tiquets al Servei de Promoció Econòmica. 

L’objectiu de la campanya donar a conèixer la Màgia de Centelles a través de la seva història, el patrimoni natural i cultural, la diversitat i vitalitat econòmica, lúdica i social del municipi, així com fomentar el consum i les compres en els comerços i serveis de la població.

El joc de Centelles
En aquest joc que es pot guanyar gràcies a la campanya, hi poden participar fins a quatre persones que hauran de fer córrer les seves fitxes per un tauler després de tirar el dau i marcar la numeració que surti. Segons el color de la casella on vagi a parar, cada jugador haurà de respondre les preguntes que hi ha a les targetes i, si encerta, podrà guanyar una anella de color, avançant fins a arribar a superar l’última casella del joc. 

La partida comença a Sant Antoni i, després de passar per tot el poble i llocs emblemàtics dels voltants, s’arriba al portal de la vila. El joc s’acaba quan s’aconsegueix sobrepassar la darrera casella amb les cinc anelles de diferents colors. 

Més informació.

Centelles és Màgia
guiacat
prp