Caldes de Malavella prepara la 12a Fira d'Oportunitats per aquest diumenge
La Selva  
Caldes de Malavella prepara la 12a Fira d'Oportunitats per aquest diumenge

El proper diumenge 16 de novembre, Caldes de Malavella organitza la 12a edició de la  Fira d’Oportunitats, un gran mercat d’oportunitats perfecte per intercanviar, vendre o regalar tota mena d’objectes de segona mà. El mercat, obert tant a professionals com a particulars, s’ubicarà al Parc de la Sardana.

Cada edició de la Fira d’oportunitats es veu superada en participació i visitants. Enguany, anirà acompanyada de la Fira-Mercat dels diumenges a la Plaça de l'Ajuntament (de 10h a 14h), del Mercat ecològic de la Selva al pati de Cal Ferrer de la Plaça (de 9h a 14h), de les visites turístiques guiades (a les 11h), i del tast de líquids ecològics que tindrà lloc al pati de Cal Ferrer de la Plaça (a les 11h).

Tothom que s’apropi a la Fira hi pot portar aliments bàsics de llarga durada com ara arròs, pasta, sucs, conserves etc... i col·laborar així amb l'espai solidari que Càritas Diocesana? tindrà a la fira. Els aliments recollits per aquesta entitat solidària es destinaran a ajudar les famílies necessitades de la població en col·laboració amb Serveis Socials.

Centelles és Màgia
guiacat
prp