Aquest diumenge, torna la Fira del Pa i de la Xocolata de Sant Gregori
Gironès  
Aquest diumenge, torna la Fira del Pa i de la Xocolata de Sant Gregori

Aquest diumenge 16 de novembre, Sant Gregori dedica una fira a una de les combinacions de productes més típica: el pa i la xocolata.

Aquesta nova edició de la Fira del Pa i de la Xocolata proposa als visitants diverses activitats que tindran lloc durant tot el dia al voltant de la Plaça Rafael Masó. De la programació, en destaquen els tallers infantils de decoració de pop cakes, de decoració de davantals i barrets de cuina, el popular taller de piruletes i tallers per a nens i nenes intolerants al gluten.

La fira començarà a les 10 del matí amb la botifarrada popular i xocolata desfeta i l’obertura de l’espai d’artesans. De les 10 a la 1 del migdia es celebrarà la 7a exposició de cotxes clàssics i tractors antics i motos històriques, així com una trobada de puntaires, un intercanvi de plaques de cava i una desfilada de vestits de paper.

Enguany, la Fira coincideix amb una part de la programació de la Mostra d’Espectacles Familiars de petit format. És per això que durant la celebració de la festa també es podrà gaudir dels espectacles infantils de teatre i música que se celebraran en el recinte de la fira.

Més informació.

Centelles és Màgia
guiacat
prp