Petits Grans Hotels de Catalunya amplia la seva oferta hotelera a la Costa Brava
Gironès  
Petits Grans Hotels de Catalunya amplia la seva oferta hotelera a la Costa Brava

Petits Grans Hotels de Catalunya incorpora dos hotels més a la seva marca, ampliant així l’oferta hotelera en diferents comarques de Catalunya, i en aquesta ocasió incorporant establiments en dues noves poblacions turístiques de la marca Costa Brava: Girona i Tossa de Mar. La cadena tipològica d’hotels, sorgida de l’experiència de Costa Brava Verd Hotels, va iniciar-se l’any 2009 amb l’objectiu d’esdevenir el referent dels petits establiments hotelers a Catalunya.

Petits Grans Hotels de Catalunya agrupa 41 hotels de menys de 15 habitacions, que ofereixen tot el confort i els serveis, així com un tracte familiar i proper als seus clients. Las seva proposta gastronòmica és de gran nivell, doncs cal destacar que 11 hotels de la marca estan certificats en l’especialitat d’Hotel Gastronòmic, promoguda per la Generalitat de Catalunya aquest any 2014.  

Aquests establiments s’estenen arreu del territori català, però tenen especial incidència  en les comarques gironines, sumant amb aquestes dues incorporacions 29 hotels adherits a les marques Costa Brava i Pirineus.

L’Hotel Llegendes de Girona Catedral, és un hotel amb encant en una casa senyorial, que entre els anys 304-307 DC, segons tradició, hi va viure Sant Narcís, Bisbe, Màrtir, Sant i Patró de Girona.  Situat al bell mig del centre històric de Girona, és un hotel de llegenda amb la Suite Eros i la Suite Margarita Bonita, que revolucionen l’amor de les parelles per viure experiències úniques i inoblidables dins un ambient màgic amb elegància i personalitat pròpia. 

El Boutique Hotel Casa Granados és l’antiga casa de la família d’Enrico Granados  a la vila de Tossa de Mar, a 100 metres de la platja i al costat del casc antic. Destaca pel seu extens jardí amb piscina a la part posterior de l’hotel. El seu restaurant, Can Sophia, està situal a l’antic pati de la Casa Granados. La seva construcció és de ferro forjat i cristall inspirat en les antigues vidrieres dels anys trenta a París.

Amb aquestes dues incorporacions, Petits Grans Hotels de Catalunya referma el seu creixement i la seva presència a la pràctica totalitat de les comarques catalanes.

Més informació.

Centelles és Màgia
guiacat
prp