Olost inaugura diumenge el 1r Circuit de Curses de Bandolers
Lluçanès  
Olost inaugura diumenge el 1r Circuit de Curses de Bandolers

Olost inaugura, aquest diumenge, el primer Circuit de Curses de Bandolers. La iniciativa té previstes cinc proves que s’organitzaran durant els propers mesos entre les comarques d’Osona i la Selva, ja que començarà per Olost però també s'hi apuntaran Arbúcies, Viladrau, Sant Feliu Sasserra i Sant Hilari Sacalm.

L’objectiu d’aquest circuit és que els participants puguin gaudir d’un cap de setmana de turisme i esport en família. En el cas d’Olost, els paisatges i la natura del Lluçanès en seran els protagonistes. Així, aquest diumenge, el bosc que va servir de refugi al mític Perot Rocaguinarda es convertirà en escenari d’aquesta cursa popular inèdita.

La prova proposa tres recorreguts diferents. Per una banda, un itinerari circular de poc més de 10 quilòmetres que transcorrerà per pistes i senders entre camps de conreu, pastures i boscos que permetran imaginar les emboscades que protagonitzen les quadrilles de bandolers en el Lluçanès. Per altra banda, qui vulgui fer una ruta més curta tindrà l’oportunitat de participar al recorregut de 6 quilòmetres, que recorrerà aproximadament la meitat del circuit més llarg. I finalment, els nens i nenes d’entre 6 i 13 anys també hi trobaran una activitat especial per a ells, amb una cursa d’un quilòmetre.

Més informació.

Centelles és Màgia
guiacat
prp