La 53a Fira de Mostres de Girona uneix negoci, talent i emprenedoria
Girona  
La 53a Fira de Mostres de Girona uneix negoci, talent i emprenedoria

Des d’aquest dimecres i fins el 2 de novembre, la 53a edició de la Fira de Mostres de Girona ha obert les portes amb el lema ‘Negoci i talent actiu’. El certamen, tal com se’l coneix tradicionalment, estrena nous espais i propostes per convertir-se, un any més, en el gran aparador del teixit industrial, agrícola i comercial de les comarques de Girona. La Fira estarà oberta al públic cada dia de les 10 del matí a les 8 del vespre.

La Fira vol ser el reflex dels nous models de negoci i dels nous àmbits econòmics i, per aquest motiu, en aquesta edició estrena nous espais i propostes pensades per a nous públics: alimentació, decoració i construcció, industrial, serveis, motor, oci i turisme i tecnologia. 

Durant aquests 5 dies, el certamen combina emprenedoria i talent per a oferir a les empreses, compradors i visitants les propostes més atractives i innovadores del mercat. En aquest sentit, és la seu de la segona edició de les jornades ‘Girona City Talent’, que tenen lloc aquest divendres i dissabte i que pretenen promoure el coneixement i les idees en l’era de la Revolució Digital.

En aquesta edició, també estrena l’espai El Vermut, on els visitants poden seguir ponències d’experts de diferents àmbits en un ambient distès mentre prenen un vermut; i acull la cinquena edició de Ginteriors, que exhibeix les últimes tendències del sector des dels àmbits empresarial, acadèmic i professional per a reivindicar la figura de l’interiorista.

Seguint amb les estrenes, enguany la Fira de Mostres també dedica un espai a la robòtica d’impressió en 3D. L’espai és un punt de trobada per a professionals i aficionats del món de la robòtica educativa i d'aquest tipus d'impressió. Els visitants hi poden trobar una zona d’exposició i una àrea de demostracions sobre la nova tècnica de la fabricació additiva, mitjançant les impressores 3D i la seva aplicació a la indústria, l’educació i la manufactura en general. A més, també poden seguir exhibicions de robòtica educativa en scratch, lego, mindstorm, arduino i openscad.

En aquesta edició, també són presents a la Fira de Mostres el sector de l’alimentació, que torna a ocupar el nivell 2 del Palau de Fires, i una nova edició de l’espai Mascotes, que torna a ser un punt de trobada de referència per als amants dels animals de companyia. 

L’espai exterior de la Fira està dedicat al sector industrial, amb presència de marques de domòtica, elevadors, maquinària d’obra pública i construcció, i el sector del motor, amb vehicles comercials, motocicletes, vehicles elèctrics, recanvis i components per als vehicles.

Al nivell 1 del Palau de Fires, a més del Saló de l’Emprenedoria, s’hi situa també l’espai per a les empreses de serveis, amb presència d’institucions i col·legis professionals, entitats financeres, asseguradores i associacions. En aquest mateix nivell, els visitants també hi poden trobar el sector d’oci i turisme amb representació d’agències de viatges, establiments turístics i empreses del sector.

Com a espai de reflexió i trobada del món econòmic i empresarial, la Fira de Mostres acull la 38a edició de les Jornades Tècniques Agràries, les Jornades Tècniques del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Girona i el Business Networking Event, que organitza la Jove Cambra Internacional. També s’hi celebra una jornada de Fegmetall, la Federació Patronal Metal·lúrgica de la Província de Girona i les jornades del Col·legi Oficial d’Agents Comercials.

Consulta la programació.

Centelles és Màgia
guiacat
prp