Tot a punt per una nova edició de la Fira de la Llenega de Cardona
Bages  
Tot a punt per una nova edició de la Fira de la Llenega de Cardona

Cardona acull aquest diumenge 26 d’octubre la tradicional Fira de la Llenega que organitza la vila entorn al món dels bolets. Enguany, la fira boletaire de Cardona celebra la seva edició número 22 amb un ampli ventall d’activitats per a tots els gustos i edats.

Durant tota la jornada, el centre històric de la vila s'omplirà de parades de venda de bolets i de productes artesanals. A més a més, es podrà contemplar una exposició amb diverses varietats de bolets del país, realitzada amb el suport de l’Agrupació Micològica Berguedana, i al llarg de la jornada el comerç local participarà a la Fira obrint els seus establiments al carrer.

La Fira també comptarà amb els tradicionals concursos de bolets, que premiaran la llenega més gran i el bolet més original, i el concurs de conserves. A més, la Unió de Botiguers i Comerciants de Cardona sortejarà 10 lots de productes del rebost de tardor.

Els restaurants cardonins també col·laboraran en la mostra organitzant una degustació de plats cuinats amb llenegues, En aquesta edició, els prepararan els restaurants 4 Cantons, Cal Borrasca, El Ganxet, La Bauma, La Premsa, Parador de la Coromina, Parador de Turisme “Ducs de Cardona”, Rostisseria Obiols, Vilar Rural, i també comptarà amb la participació d’Els Fogons Gastronòmics del Bages.

Festival Tocats del Bolet: la Fira per als més petits

La Fira de la Llenega dedica al públic més jove el Festival Infantil Tocats del Bolet que inclou un Concurs infantil de buscar bolets, jocs i espectacles infantils. La Fira comptarà també amb un taller d'scrapbooking, les actuacions musicals del grup de folk El Toll, l'exhibició de ball country dels Granger's del Berguedà i un concert de l'Escola Municipal de Música Musicant.

Consulta la programació.

Centelles és Màgia
guiacat
prp