Aquest cap de setmana torna la Fira de la Coca i el Mató de Monistrol de Montserrat
Bages  
Aquest cap de setmana torna la Fira de la Coca i el Mató de Monistrol de Montserrat

Un any més, Monistrol de Montserrat celebra la tradicional Fira de la Coca i el Mató, que enguany arriba a la 21a edició.

Els visitants que s’apropin a la població aquest dissabte i diumenge tindran l’oportunitat de gaudir d’un entorn immillorable tot passejant per la fira, que reunirà parades de productes típics, artesans i de proximitat. A banda, la programació també comptarà amb exposicions, tallers gastronòmics per a petits i grans i espectacles teatrals de carrer.

Una de les propostes destacades de la programació d’aquests dos dies és el Restaurant de la Gastronomia de Montserrat. Aquesta associació de restaurants oferirà als visitants una mostra de la cuina de la zona combinant tradició i innovació i oferint tastets de la cuina montserratina. Hi participaran el Restaurant La Barca, el Restaurant Guilleumes, Cal Jaume de Marganell i Abat Cisneros. 

Els amants de la gastronomia tampoc poden perdre’s el show cooking que anirà a càrrec de Jordi Llobet, xef del restaurant L’Ó, reconegut amb una estrella Michelin.

Consulta la programació.

Centelles és Màgia
guiacat
prp