El Festival de Curtmetratges de Manlleu escalfa motors
Manlleu  
El Festival de Curtmetratges de Manlleu escalfa motors

Aquesta setmana, a partir de dimecres i fins diumenge, Manlleu acull la 12a edició del Festival de Curtmetratges. Com és habitual, el festival vol ser un espai de trobada per gaudir de l'experiència cinematogràfica en petit format.

En aquesta nova edició, es consoliden alguns dels canvis que l'organització va impulsar l’any passat, com les seves tres seccions: Osona, Ficció i Animació. També segueixen endavant els tallers de pixelació i les matinals d’animació; i una altra cosa important perquè tothom pugui gaudir del festival: totes les activitats són gratuïtes.

Tot i aquestes línies de continuïtat, el festival d’enguany també presenta alguns canvis. Un d’ells és la nova ubicació de les projeccions, ja que aquest any tindran lloc a l’Espai Rusiñol, la seu de l’entitat del Teatre Centre.

Per altra banda, en aquesta edició s'ha recuperat la figura del jurat, però amb una petita variació: aquest 2014 el festival tindrà un jurat íntegrament format per dones. En formaran part tres professionals reconegudes: la crítica cinematogràfica i professora Violeta Kovacsics, l’actriu osonenca Marina Comas i la directora Mar Coll.

Més informació.

Centelles és Màgia
guiacat
prp