Llegeix l'últim número de la revista Vicolot-CostaBrava online
Revistes  
Llegeix l'últim número de la revista Vicolot-CostaBrava online

Per encetar l’editorial del número 30 ens volem remetre a una cita d’un mestre de la filosofia del segle XIX com era Schopenhauer i que per a nosaltres, té una relació molt estreta en el moment actual que viu el nostre entorn i nosaltres mateixos: “Superant dificultats experimentem l’encant de l’existència”. 

I és que els moments convulsos que vivim només es poden superar amb grans dosis d’esperança i mirant endavant, amb l’orgull de ser on som, però amb la voluntat de millorar un futur que, com sempre, es presenta incert. Allò que no és incert és el reportatge de turisme proper que li hem dedicat a la Vall d’en Bas per donar el tret de sortida al número que teniu entre les mans. Els colors que adopta aquesta bonica vall ara que estem en plena tardor són un gran i poderós motiu per deixar-s’hi caure i descobrir-la amb tota la seva essència.

El reportatge dedicat als Paisatges de Barcelona, un territori urbà i rural que us sorprendrà per la seva bellesa. Es destaca el Castell de Cardona, el nucli antic de Manresa, el de Vic o la ciutat d’Igualada, ciutats de la Catalunya interior per fer una sortida d’un dia molt profitosa, en el ja reconegut “turisme de proximitat”.

En el Club dels Recomanats aquesta vegada ens n’hem anat a Mas Isoles, una masia ripollesa que data ni més ni menys que de l’any 850, i en la que cada detall del seu interior està acurat al màxim. Continuarem recomanant-vos el Restaurant La Plaça, de Madremanya, al peu de les Gavarres. Immers en un poble d’aire italià, aquest establiment és reconegut per la seva alta cuina i per haver-se convertit en un destí molt romàntic. Per últim, us recomanem l’empresa “Vol de coloms”, que des de l’any 1992 proposa vols en globus per sobrevolar la màgica Garrotxa, una experiència que paga la pena viure per les sensacions diferents que provoca a tots aquells que ja ho han pogut gaudir!

Com sempre, tindrem les nostres seccions habituals amb la recepta de Casa Tió, amb la columna de Joan Bassets, d’EcoGarrotxa i fins i tot la llegenda del Drac de Banyoles!

Que gaudiu molt el número i bona tardor a tots i a totes!

Llegeix la revista online.

Centelles és Màgia
guiacat
prp