Sant Hilari Sacalm i Arbúcies s'uneixen per celebrar la tardor amb dues fires
La Selva  
Sant Hilari Sacalm i Arbúcies s'uneixen per celebrar la tardor amb dues fires

Sant Hilari Sacalm acull, aquest cap de setmana, la 13a edició de la Fira de la Micologia i el Bolet. Una tardor més, els bolets, un producte molt apreciat i molt buscat als boscos de les Guilleries, seran els protagonistes absoluts: hi haurà exposicions, rutes guiades, la Gimcana del 'caçador' de bolets, espectacles i activitats infantils i demostracions gastronòmiques en què els restaurants de la vila cuinaran plats amb el bolet com a ingredient protagonista. 

La programació és més completa que mai i enguany, com a novetat, inclou un concurs de fotografia, així com cursos de micologia que s'impartiran els dies 16, 17 i 18 d'octubre a càrrec d'experts de la Societat Catalana de Micologia, a l'Espai AQUA. 

Per altra banda però sense deixar el tema de la tardor, aquest mateix cap de setmana Arbúcies torna a celebrar la Fira de Tardor, amb la gastronomia, el patrimoni, la natura, els bolets, les castanyes, les pomes i l'artesania com a ingredients principals.

En aquest cas, s'hi ha organitzat una exposició de bolets, un concurs de boletaires, actuacions castelleres i tapes i menús creats especialment per a l'ocasió, entre d'altres iniciatives.

Es tracta de dues fires complementàries que, a banda de promocionar-se conjuntament, unifiquen dates per oferir una millor experiència al visitant, que es trobarà amb una amplíssima oferta d'activitats i amb propostes gastronòmiques de primer nivell.

Consulta la programació de la Fira de la Micologia i el Bolet de Sant Hilari Sacalm.

Consulta la programació de la Fira de la Tardor d'Arbúcies.

Centelles és Màgia
guiacat
prp