La Fira del Bolet inaugura unes jornades gastronòmiques a Llagostera
Gironès  
La Fira del Bolet inaugura unes jornades gastronòmiques a Llagostera

Llagostera acull aquest diumenge dia 12 la Fira del Bolet, que enguany arriba a la dotzena edició. Durant tot el dia, el nucli antic es convertirà en un mercat ambientat a principis del segle passat amb un centenar de parades, activitats, demostracions d'oficis, exposicions i gastronomia relacionada amb el món del bolet. Es tracta d'una iniciativa pionera a la zona i es recolza en la gran tradició boletaire arrelada durant segles en aquestes contrades entre els massissos de les Gavarres i l'Ardenya.

Per completar l'oferta gastronòmica de la Fira, fins el 9 de novembre els restaurants del municipi celebren les jornades gastronòmiques de la Cuina del Bolet, on s'ofereixen diversos menús amb aquest ingredient com a producte estrella. 

Com a novetat, aquest 2014 la fira comptarà amb una trobada d'Instagramers amb el concurs Instagram Your City coorganitzat pel Patronat Costa Brava Pirineu de Girona i el Consell Comarcal del Gironès.

La Fira va néixer a Llagostera l’any 2003 amb la vocació d’instaurar-se com a fira anual  per projectar el municipi i la comarca del Gironès cap a l’exterior. Aquest objectiu s’ha assolit amb els més de 10.000 visitants que cada any visiten la fira.

Consulta la programació.

Centelles és Màgia
guiacat
prp