Dissabte, torna la Fira del Bestiar de la Vall de Ribes
Vall de Ribes  
Dissabte, torna la Fira del Bestiar de la Vall de Ribes

Aquest dissabte 11 d’octubre, a partir de les nou del matí, el típic esmorzar de vedella inaugurarà la XXX edició de la fira del Bestiar de la Vall de Ribes. 

La Fira del Bestiar es celebra juntament amb la Fira de la vaca bruna dels Pirineus que arriba la XVIII edició, on s’hi  apleguen ramaderies del Ripollès i altres comarques veïnes, per exposar i vendre el seu bestiar.

El motiu pel qual es promociona i es continua amb aquesta trobada ramadera és per què es tracta d’una Fira de bestiar d’actitud càrnia, de les més important de Catalunya, tant en número de participants com amb el número de bestiar exposat on la bruna dels Pirineus és present gairebé en el 80% de les parades de demostració i venda.

A banda d'això, aquesta fira aconsegueix reunir professionals del sector ramader, tractants i tot tipus de gent, que cada cop més, busca productes de qualitat, fet que permet que es tracti d’un certamen anualment més conegut i visitat per gent d’arreu.

Ja fa unes edicions que aquesta fira s’acompanya d’una petita mostra artesana i d’alguna activitat de dinamització per tal de fer-la més atractiva i turística per tots aquells visitants de la zona durant el cap de setmana.

Centelles és Màgia
guiacat
prp