Liberisliber viu, aquest cap de setmana, una cinquena edició amb moltes novetats
Besalú  
Liberisliber viu, aquest cap de setmana, una cinquena edició amb moltes novetats

La fira d’editorials independents Liberisliber, que té lloc aquest cap de setmana a Besalú, compleix enguany 5 anys de vida.

Aquesta cinquena edició presenta diverses novetats. Per una banda, la fira presenta un augment de noms coneguts. En aquest sentit, l’organització ha decidit fer un pas endavant i incloure a la programació noms com Cesk Freixa, Joan Colomo, Sílvia Bel, Enric Casasses, Albert Sánchez Piñol, Rosa Maria Calaf o Manuel Delgado.

En destaca també una entrada amb força de la poesia, una línia que ja es va encetar l’any passat amb l’augment d’editorials d’aquest gènere i que en aquesta edició es notarà en l’apartat de les activitats, especialment amb la creació de l’Escaramussa Poètica, un combat entre poetes que neix amb l’objectiu de convertir-se en un aparador de la poesia més punyent del país.

Enguany, la fira compta també amb un augment dels llibres presentats en primícia. Els assistents podran ser els primers a descobrir obres com el nou llibre de Víctor Sunyol (“Birnam”), el d’Adrià Pujol i Cruells (“Picadura de Barcelona”) o el d’Enric Casasses (“Intent de comentar-hi. El poema “Soleiada” de Joan Maragall”).

Més informació.

Centelles és Màgia
guiacat
prp