Dissabte, Platja d'Aro celebra la 17a Fira Retro Motor
Platja d'Aro  
Dissabte, Platja d'Aro celebra la 17a Fira Retro Motor

Aquest dissabte des de les 9 del matí fins les 7 de la tarda, l’aparcament municipal de la Masia Bas de Platja d’Aro, acull el 17è Retro Motor Platja d’Aro (www.retromotor.cat), un conjunt d’activitats de “motor clàssiques”, que converteix la fira en un important punt de trobada de tots els afeccionats i amants dels vehicles d’època.

L'esdeveniment, organitzat pel Clàssic Motor Club Vall d’Aro amb la col·laboració de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, comptarà amb un espai de 10.000m2 on s'hi instal·laran un centenar d’estands on comprar, vendre i intercanviar cotxes, motos, bicicletes, recanvis, accessoris, literatura especialitzada, miniatures, maquetes, etc. 

En el decurs d’aquesta edició de la Descarregada del Vehicle d’Època, es premiarà amb un aperitiu a tots els afeccionats que visiten el recinte amb un vehicle de fabricació anterior a l’any 1981 (també disposaran d’un espai tancat i vigilat dins el recinte per estacionar-lo). 

Aquesta fira és una de les diverses propostes al municipi durant el cap de setmana. El mateix dia es pot gaudir, en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya 2014, d’una visita guiada al Camí de Ronda de S’Agaró (11 h) –cal reserva prèvia a l’Oficina de Turisme fins al 26 de setembre-, o participar a la jornada formativa Sóc Teactiu al l’Institut Ridaura de Castell d’Aro.

L’endemà, diumenge 28 de setembre (9-20 h), hi ha programada una nova edició de la Fira de Brocanters a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro; i el Torneig de Bàsquet de Castell-Platja d’Aro (12.30 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro entre dos equips ACB: FIATC Joventut de Badalona i Hierbalife Gran Canària. Alhora, també es celebra la 27a Festa de la Cervesa de Platja d’Aro a la Plaça del Mil·lenari (del 26 al 28 de setembre i del 3 al 5 d’octubre).

Més informació.

Centelles és Màgia
guiacat
prp