La Festa de la Cervesa torna a Platja d'Aro a partir d'aquest cap de setmana
Platja d'Aro  
La Festa de la Cervesa torna a Platja d'Aro a partir d'aquest cap de setmana

Del 26 al 28 de setembre i del 3 al 5 d’octubre, Platja d'Aro celebra la 27a edició de la Festa de la Cervesa, que té lloc a la Plaça del Mil·lenari, a l’inici de la gran avinguda per a vianants davant el Palau d’Esports i Congressos. L’entrada al recinte, on hi ha instal·lats els estands, és gratuïta, i s’hi pot trobar un gran nombre de varietats, i marques nacionals i d’importació. S’han programat una dotzena actuacions musicals d’estil divers, dos tallers gratuïts de tast de cerveses i un espectacle d’animació infantil. Durant sis dies, els 20.000 visitants previstos, poden gaudir de tota la cervesa, la música i l’animació que caracteritzen aquesta celebració d’origen alemany –Oktoberfest-, i que ha esdevingut des de l’any 1987 la gran festa de tardor de Platja d’Aro.

La majoria d’estands ofereixen també una àmplia i variada gamma de productes gastronòmics, des de montaditos fins a entrepans, tot passant per propostes d’alta elaboració. Hi ha preus unificats a tots els establiments participants per a la canya nacional (2 euros 330 cl., 3 euros 500 cl.), el refresc en llauna (1’50 euros) i l’aigua (1 euro 250 cl.); i lliure per a la resta de productes. Com en cada edició, també es pot adquirir la gerra commemorativa de la festa (5’50 euros). Hi participen els establiments Black & White · Secret · Freàtic, Essència, Kebab Platja d’Aro, Mesón El Asador, i els restaurants Don Quijote i El Cid.

En l’àmbit musical hi ha l’oportunitat de gaudir de la música més ballable i de versions amb Dirty Jobs, Orquestra La Banda del Drac, Conjunt Woogie Woogie, Tapeo Sound System, i el Conjunt Què Tal?. També del country i el rock d’arrel nord-americana amb The Revival Country Farners (divendres 3 d’octubre · 21 h) i la rumba de Bananna Beach (dissabte 4 d’octubre · 19 h). Tampoc hi falten les tradicionals xarangues i bandes d’animació: Oktoberfest Band, The Mackensy’s Band, Daam-er, Banda Vatua o Marrinxos Band. Per als més menuts hi ha l’espectacle Minute (diumenge 5 d’octubre · 18.30 h) i, com a novetat d’enguany, dos tallers de tast de cerveses –gratuïts amb inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro- a càrrec d’Albert Amat (diumenges 28 de setembre i 5 d’octubre · 13.30 h).  

La Festa de la Cervesa obre tots els dies a les 12.30 h del migdia, i tanca l’activitat a la una de la matinada (excepte els dos diumenges, a les 23 h). La inauguració és al capvespre del proper divendres 26 de setembre (21 h) amb la tradicional Punxada del Primer Barril i, tot seguit, el ball amb Dirty Jobs. Es manté la unificació de les taules de cada estand, aportades pel consistori, i l’ampliació del servei de vigilància i neteja. La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Plata d’Aro, organitzadora de la festa, també desenvolupa la promoció i difusió de l’esdeveniment amb una campanya publicitària protagonitzada per una renovada imatge.

 

PROGRAMACIÓ

Divendres 26 setembre (12.30–01 h)
19.30 h Oktoberfest Band
21 h Inauguració · Tradicional Punxada del Primer Barril
21.30 h Dirty Jobs (versions)

Dissabte 27 setembre (12.30–01 h)
18.30 h The Mackensy’s Band
20.15 h Xaranga Damm-er
22 h Orquestra La Banda del Drac

Diumenge 28 setembre (12.30–23 h)
13.30 h Tast de cervesa · A càrrec d’Albert Amat *
18.30 h Banda Vatua
20 h Conjunt Boogie Woogie

Divendres 3 octubre (12.30–01 h)
19 h Marrinxos Band
21 h The Revival Country Farmers

Dissabte 4 octubre (12.30–01 h)
19 h Bananna Beach (rumba)
22 h Tapeo Sound System (versions)

Diumenge 5 octubre (12.30–23 h)
13.30 h Tast de cervesa · A càrrec d’Albert Amat *
18.30 h Minute (espectacle infantil)
20 h Conjunt Què Tal?

* Inscripció prèvia, places limitades

Establiments
Black & White · Secret · Freàtic   
Essència
Kebab Platja d’Aro
Mesón El Asador 
Restaurant Don Quijote   
Restaurant El Cid

Centelles és Màgia
guiacat
prp