El nou número de la revista Vicolot-CostaBrava ja es pot llegir online
Revistes  
El nou número de la revista Vicolot-CostaBrava ja es pot llegir online

Hi ha filòsofs i pensadors que ens passen completament desapercebuts i en canvi, d’altres ens toquen ben de prop. Els perquès són, com tantes coses, un misteri. A nosaltres ens agrada aquesta cita d’Alejandro Jodorowski,  en la que diu “Quan dubtis en fer o no fer, sempre has de triar el “fer”: si falles, almenys  tindràs experiència”. I ens agrada perquè per resoldre la majoria de dubtes que tenim, les persones hem d’actuar. I no podem pas pensar-hi molt, perquè sinó el temps se’ns menja.

Hem arribat ja de ple a l’agost de 2014, i obrim el nostre número 29 amb un reportatge de turisme proper, amb l’Esquirol, camí natural d’entrada al Collsacabra amb incomptables racons d’extraordinària bellesa i llocs d’interès remarcable que conjuguen natura i romànic. Continuarem amb un petit reportatge dedicat al gran “Màgic Món del Tren”, un espectacular museu a Santa Eugènia de Berga que ha de ser ja anotat a les vostres activitats més properes. L’experiència serà inoblidable. 

En una demostració de que amb les coses ben fetes es pot arribar molt lluny, llegireu el reportatge del Club Patí Manlleu, una entitat amb molta història que ha aconseguit una fita impensable fa uns anys: ascendir a l’Ok Lliga, la màxima categoria de l’hoquei patins. La Capital del Ter, respira hoquei pels quatre costats. 

Els demés reportatges ens portaran a conèixer el Racó d’Escòcia, un restaurant ubicat dins de la colònia tèxtil de Borgonyà i amb una excel·lent relació qualitat-preu, i també Banner Vic, una iniciativa empresarial innovadora consistent a unir les necessitats comunicatives de les empreses amb la mobilitat dels cotxes dels particulars. Emprenedoria amb sentit comú.

Per acabar, només ens cal desitjar-vos que tingueu un esplèndid mes d’agost i que agafeu forces per un setembre que com és tradició, vindrà carregat d’activitats i també, de la tornada a la rutina. Però de moment no cal pensar-hi! 

Llegeix la revista online.

Centelles és Màgia
guiacat
prp