Companyies catalanes i internacionals participaran a una nova edició del festival ÉSDANSA
Les Preses  
Companyies catalanes i internacionals participaran a una nova edició del festival ÉSDANSA

El Festival Internacional de Música i Dansa de Les Preses arriba aquest 2014 a la 32a edició. En aquesta ocasió se celebra del 19 al 24 d’agost i hi participen una quinzena de companyies i formadors internacionals i de casa.

En la vessant internacional, en aquesta ocasió el festival comptarà amb les companyies Els cants de l’estepa de Sibèria, Partners de Bulgària, Guadalupe Omexochitl de Mèxic, Snutki de Polònia, Sangre Mulata de la República Dominicana, Manuel Acosta de Bolívia i Kasama de Zàmbia.

A banda d'això, i després de la bona acollida de les dues primeres edicions de l’Ésdansa’T, aquest any el festival torna a apostar pels tallers i convida a tothom a participar en els tallers de dansa tradicional per adults del festival que es realitzaran a l’Espai de dansa d’arrel tradicional de Les Preses.

En aquesta ocasió es tornaran a oferir 16 tallers -un total de 26 hores, del dimarts 19 al dissabte 23, en sessions de matí i tarda- dedicats a aprendre balls tant del nostre país com  d'arreu del món.

Consulta el web.

Centelles és Màgia
guiacat
prp