Ja es pot llegir online el número 28 de Vicolot-CostaBrava
Revistes  
Ja es pot llegir online el número 28 de Vicolot-CostaBrava

Aprendre que l’esperança és mentida sinó hi ha cada dia un esforç pel nou demà”. Aquest bonic i eloqüent fragment està extret d’una cançó de Lluís Llach, un dels referents de la música catalana de les darreres dècades i que ens exemplifica el moment actual de moltes persones. És una realitat que el present de molts comerços, empreses i emprenedors és una corda d’equilibrista cada vegada més inestable. Però com que som un poble que ens esforcem i que hem nascut per tirar endavant, d’aquests mals moments en farem fortaleses futures. 

L’arribada d’aquest estiu 2014, amb el curs anual ja passant per la meitat, pot ser un bon moment per reflexionar els camins que més ens convé agafar. Des de la nostra plataforma us donem diverses opcions interessants, començant per les Jornades del Suquet de Peix de Blanes, una proposta ben suculenta pels paladars més exigents i àvids de noves sensacions. Continuarem amb un ampli reportatge sobre Banyoles, capital del Pla de l’Estany i una de les poblacions amb més ventall d’activitats, enfocades principalment a les famílies.

També descobrirem la festa per excel·lència de la Garriga, població del Vallès Oriental, que amb el seu concorregut Corpus és un pol d’atracció per totes les localitats veïnes, que s’hi acosten per admirar unes precioses catifes de flors que engalanen els seus modernistes carrers.    

Les nostres seccions habituals, com la recepta de Casa Tió, l’article de Protocol de Mateu Batallé o el nostre ja reconegut “Club dels Recomanats” completen aquest número vint-i-vuit a l’espera ja d’una revetlla de Sant Joan que esperem que sigui ben lluïda per a tots i cada un dels que ara ens teniu entre les mans.

Bon estiu a tots i a totes!

Llegeix la revista online.

Centelles és Màgia
guiacat
prp