El Festival de Porta Ferrada arriba a la 52a edició
Sant Feliu de Guíxols  
El Festival de Porta Ferrada arriba a la 52a edició

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Catalunya, que enguany tindrà lloc de nou durant els mesos de juliol i agost. Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Arrelat a Sant Feliu de Guíxols, el festival impregna tots els racons de la localitat empordanesa de la millor oferta cultural en un aparador inigualable per gaudir plenament de totes les seves propostes. Al carrer, a les places i als escenaris; la música, el teatre, els tallers i moltes més activitats complementaries es converteixen en protagonistes imprescindibles a l’estiu de la vila.

Entre la programació d’aquest 2014, destaca la música de Blaumut, Macedònia, Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández Miró, entre d’altres, i actuacions com Nadie Sabe Nada, d’Andreu Buenafuente i Berto Romero, o l’exitosa obra El Crèdit, protagonitzada per Jordi Bosch i Jordi Boixaderas.

Més informació.

Centelles és Màgia
guiacat
prp