Olot posa en marxa la IV Ruta de les Tapes, que té lloc durant tot el mes de juny
Olot  
Olot posa en marxa la IV Ruta de les Tapes, que té lloc durant tot el mes de juny

Durant tot el mes de juny, Olot es converteix per quart any consecutiu en l’escenari de la Ruta de les Tapes. Com l’any passat, s'ha creat una xarxa gastronòmica per la ciutat que permetrà degustar una saborosa varietat de tapes, algunes elaborades amb productes de proximitat. La promoció de la campanya continua essent un quinto San Miguel més una tapa 2,5€.

Com a novetat, s’ha creat la TAPA NIT, que consisteix en què els bars musicals ofereixen un combinat per 4€, l’objectiu és que després de menjar-se vàries tapes es pugui acabar fent un combinat tranquil·lament en un d’aquests locals i dinamitzar l’oci nocturn.

L’edició del fulletó segueix la línia dels anys anteriors, hi apareixen tots els establiments participants amb la imatge de la seva tapa, serveis i un mapa on hi són tots ubicats, però aquest any com a novetat hi apareix l’espai “Tapeja la ruta de mil i una maneres”, amb la intenció de suggerir al tapejador possibles rutes pels establiments, indicant si s’ha d’agafar el cotxe o es pot anar a peu. Rutes per fer sol, en parella, en família o amics.

El fulletó també compta amb un passaport format per 6 caselles que s’omple a mesura que vas provant les tapes, cada tapa dóna dret a una marca. A diferència de l’any passat, es tracta d’un fulletó d’ús individual. Un cop omplert tot el passaport es pot dipositar a les urnes que es trobaran en el mateix establiment per optar als diferents sortejos que es portaran a terme. Els fulletons es podran trobar en els establiments participants i en l’Oficina de Turisme d’Olot.

Si es marquen totes les caselles del passaport es pot guanyar una atractiva estada l’Hotel L’Avenc de Tavertet agremiat a l’associació, i que es podrà escollir entre una nit romàntica (cap de setmana) que inclou una nit d’allotjament amb esmorzar, ampolla de cava, flors a l’habitació, 2 massatges i una excursió en bicicleta elèctrica; o bé, dues nits campestres (entre setmana) que inclouen dues nits d’allotjament, dos massatges, degustació Avenc i un pícnic per a dues persones.

Per altra banda, entre el tapejadors se sortejaran 10 activitats per a dues persones del GPS (Garrotxa Plans amb Sensacions), que tant pot ser anar amb burro, en bicicleta elèctrica, fer una excursió nòrdic walking, entre una oferta molt variada, tot per conèixer la Garrotxa de més a prop.

El concurs de fotos de la Ruta de les Tapes es manté, i es tornarà a fer a través d’Instagram. Les persones que facin la ruta poden penjar fotos realitzades en els establiments, pel carrer, que tinguin a veure amb anar de tapes i que siguin originals. Hauran de participar utilitzant el hashtag oficial de la ruta, #RutaTapesOlot, i addicionalment es pot utilitzar #DescobreixOlot i etiquetar-les a @turismeolot i @garrotxahostalatge. El participant guanyador tindrà un menú per a dues persones al Restaurant El Rebost de Casa d’Olot, que ha tornat obrir les seves portes sota una nova direcció.

Aquesta edició també recuperarà el concurs a la Millor Tapa Popular escollida pel públic, que pot fer la seva votació en el propi passaport de la ruta; i la Millor Tapa de la Ruta, escollida per un jurat format per persones de diferents àmbits.

Més informació.

Centelles és Màgia
guiacat
prp