Dissabte, nova edició de la Fira S’Agaró, pintura, vi i formatge
Platja d'Aro  
Dissabte, nova edició de la Fira S’Agaró, pintura, vi i formatge

La pintura, el vi i el formatge seran els protagonistes de la jornada, aquest dissabte a S’Agaró. La proposta ofereix la possibilitat de trobar-hi gran varietat de vins catalans i de formatges artesans, i també una vessant més cultural amb la mostra pictòrica de diversos artistes. 

Aquesta iniciativa s’emmarca en el Maig Cultural 2014, que proposa una cinquantena d’activitats que tenen com a fil conductor la mostra pictòrica Platja d’Art (13 artistes exposen en els aparadors de 26 establiments) i la campanya gastronòmica El Menú de l’Art (obsequi d’una litografia de l’artista que hi exposa).

Alhora, la fira esdevé el preàmbul de la segona edició de la campanya gastronòmica Flaire de vi. De l’1 al 30 de juny, deu restaurants i bars del municipi ofereixen tapes, tastos o menús complerts amb preus variats –de 4 a 28’50 euros- amb el vi com a protagonista i fil conductor –a copes o en ampolla sencera-: Bar Bona, La Torrada, Friends, La Tisana, El Remei, El Cafetó, Ivan, Sa Cova-NM Suites, Hits Box i Hotel Bell Repòs.

Centelles és Màgia
guiacat
prp