SonarKids proposa unir pares i fills a través de música i tecnologia
Alt Empordà  
SonarKids proposa unir pares i fills a través de música i tecnologia

El festival de música Sónar tindrà, aquest cap de setmana, la seva vessant més familiar perquè pares i fills gaudeixin de la música, l’art i la tecnologia d’una manera original i innovadora. El Sonarkids, que tindrà lloc aquest cap de setmana, es situarà en un escenari peculiar: la platja del Port de la Selva.

SonarKids adapta al discurs familiar la filosofia i l'esperit de Sónar, una marca de qualitat de referència internacional en activitats culturals lligades a les noves tecnologies i la creació artística d'avantguarda. 

Música i tecnologia són els pilars bàsics d'aquesta nova proposta cultural, lúdica i pedagògica. SonarKids es fonamenta en l'originalitat i la innovació per a crear continguts que fomentin entre els més petits l'interès per descobrir nous estímuls. SonarKids promou la conducta creativa a través de propostes i contextos enriquidors que afavoreixin la interactivitat entre nens i pares. 

Concebut per a una generació de pares i mares que volen compartir amb els seus fills una manera de viure el temps lliure. Pares i mares que busquen la fórmula de compaginar les seves vides i compartir les seves aficions, que van a concerts, a exposicions, que viatgen... I que volen gaudir de tot això amb els seus fills.

SonarKids va néixer el 2009 com un festival de música i experiències creatives per a nens i pares. Des de llavors ha anat modificant el seu format per adaptar-se a diferents propostes artístiques i espais-des d'un museu fins a una platja-, sempre amb el referent de la música i la tecnologia com a pilars bàsics.

Més informació.

Centelles és Màgia
guiacat
prp