Sant Julià de Vilatorta acull aquest cap de setmana la Fira de Ceràmica El Tupí
Sau Collsacabra  
Sant Julià de Vilatorta acull aquest cap de setmana la Fira de Ceràmica El Tupí

Aquest cap de setmana, Sant Julià de Vilatorta acollirà la sisena edició de la Fira del Tupí. Una quarantena d’expositors, tots ells artesans de la terrissa i la ceràmica, oferiran al públic assistent un ampli ventall de productes de gran qualitat.

Paral·lelament a la Fira, s’organitzaran també diverses activitats complementàries com conferències i projeccions entorn a la ceràmica i a la terrissa, tallers de ceràmica i demostracions del torn a càrrec dels artesans que participen activament a la Fira.

Enguany, com a novetat, la Fira de Ceràmica El Tupí presenta un espectacle itinerant que, de la mà del grup Vilatorta Teatre, serà un element dinamitzador de l’esdeveniment.

Tothom que s’apropi a la Fira del Tupí, tindrà també l’oportunitat d’apuntar-se a dues de les rutes guiades que s’oferiran a l’estand de promoció turística del municipi i que aniran acompanyades d’un guia que els donarà les explicacions de tots els detalls. Per una banda, es proposarà l’opció de fer la ruta del Modernisme-Noucentisme i, per altra banda, la de l’aeròdrom.

Més informació.

Centelles és Màgia
guiacat
prp