Els dies 27 i 28 de juny, torna el festival Manrusionica
Manresa  
Els dies 27 i 28 de juny, torna el festival Manrusionica

El festival Manrusionica arriba enguany a la seva quarta edició. Els dies 27 i 28 de juny, aquest esdeveniment gaudirà de la presència d’artistes contrastats de la música electrònica com Maadraassoo, Angel Mo- lina, Loo&Placido, Modek, Alizzz o Robert Lamart. El festival manresà recuperarà el Manrusionica Xics i presentarà un espectacular VideoMapping a la plaça de la Reforma que, a més, estrenarà l’escenari Jägermeister. 

El divendres 27 hi haurà sessió a la Stroika amb artistes com Maadraassoo i Cardopusher. Dissabte 28 al matí hi haurà un renovat Vermut Electrònic (Jaumëtic, Ali- zzz o Xtrngr) i la recuperació del Manrusionica Xics; al vespre la Reforma serà protagonista amb Robert Lamart, Modek o MSND; i la nit de dissabte tancarà el festival al Sielu amb artistes reconeguts internacio- nalment i històrics com Loo&Placido o Angel Molina.

El festival Manrusionica es va constituir l’any 2010 com una organització sense ànim de lucre dedicada a promocionar la cultura de la música electrònica a Manresa i a la comarca del Bages. El seu primer objectiu va consistir en la creació d’una plataforma on artistes de diferents disciplines poguessin iniciar-se en els seus respectius sectors. 

Més informació.

Centelles és Màgia
guiacat
prp