Ja es pot llegir online el número 27 de Vicolot-CostaBrava
Revistes  
Ja es pot llegir online el número 27 de Vicolot-CostaBrava

“Un home només té dret a mirar-ne un altre cap avall quan l’ha d’ajudar a aixecar-se”. Aquesta cita tan bonica només podria pertànyer a un referent de la literatura mundial que acaba de deixar aquest desigual món que compartim diàriament. Us estem remetent al gran Gabriel García Márquez, novel·lista colombià que visionava el nostre planeta i la societat contemporània amb una claredat incomparable.

Nosaltres, tot i viure ben lluny d’en Gabriel García Márquez, estem plenament identificats amb aquestes cites que ens ajuden en el nostre dia a dia. Arribem al número 27 i encarem ja la recta final cap a l’estiu de 2014. Ho fem obrint la portada amb Llagostera, una més que interessant vila de la comarca del Gironès i un punt de pas de la Via Verda que uneix Olot amb Girona i amb la Costa Brava (Ruta del Carrilet). Tal com anuncia el títol del reportatge, “la porta d’entrada a la Costa Brava”.

En aquest número també hi trobareu una entrevista amb Miquel Calm, President del Consorci de les Vies Verdes de Girona i Vicepresident de la Diputació de Girona on ens explica la feina que fa el Consorci de les Vies Verdes que és la de realitzar el manteniment i la millora d’aquesta infraestructura, així com la seva promoció i l’ampliació d’aquesta xarxa tan coneguda en el segment del turisme de proximitat.

En el nostre “Club dels Recomanats” us acostem al Celler Arché Pagès, la cinquena generació ja de viticultors que ja fa més d’un segle que treballa i estima la vinya des Capmany, al nord de l’Alt Empordà. Des de l’any 2004, aquesta empresa familiar elabora vins amb una singularitat especial que no ens ha passat per alt. També us recomanem la Llar del Pagès, un excel·lent restaurant també situat a Capmany, fruit de la restauració d’una casa centenària i amb la que han aconseguit crear un ambient d’allò més càlid. No us el perdeu!

Per finalitzar, només ens queda dir-vos que gaudiu molt de la Primavera!

Mira la revista en aquest enllaç.

 

 

Centelles és Màgia
guiacat
prp