Èxit de públic a la tercera edició de la Fira del col·leccionisme i Mercat d'art i antiguitats de Centelles
Osona Sud  
Èxit de públic a la tercera edició de la Fira del col·leccionisme i Mercat d'art i antiguitats de Centelles

Aquest passat diumenge, Centelles va acollir una nova edició de la Fira del col·leccionisme i Mercat d'art i antiguitats, una iniciativa que s'inclou dins de la programació de Centelles és Màgia.

Un total de 44 parades van omplir l’avinguda de Rodolf Batlle, amb una bona assitència de públic que volia veure les variades mostres d’artesans i artistes, de diversos estils, així com les col·leccions de monedes, de xapes de cava, i d’’antiguitats de tot tipus: màquines de fer fotos, màquines d’escriure, lleteres, brasers, planxes de ferro, aixetes, mobiliari, etc. Alguns artesans també van fer demostracions en directe de la seva obra atraient a petits i grans.

Com a novetat, es van fer dos tallers: un de Creació artística per a petits i grans, a càrrec de Tallers d’Art de Centelles, on els participants podien fer desenvolupar la seva creativitat utilitzant tècniques molt diverses; i un altre de Creació oberta infantil, a càrrec de Laura Ramos i Alba Viñas, llicenciades en Belles Arts, adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys, on van crear un personatge fantàstic amb pintura i materials reciclats.

Centelles és Màgia
guiacat
prp