Torna la Fira de la Primavera d’Olot amb la 2a Fira d’activitats extraescolars
Olot  
Torna la Fira de la Primavera d’Olot amb la 2a Fira d’activitats extraescolars

L’1 de maig, Olot donarà la benvinguda a la primavera amb la tradicional Fira del Primer de Maig.

Enguany, es tornarà a sumar a l’oferta firal la 2a edició de la Fira d’activitats extraescolars de la ciutat a la plaça del Mig. Aquesta Fira pretén reunir en un dia i en un mateix espai tota l’oferta pública i privada d’activitats extraescolars de la ciutat d’Olot, amb un doble objectiu: primer, facilitar l’elecció d’activitats extraescolars als pares i mares de la ciutat; i segon, oferir un espai de promoció i difusió a empreses, entitats i institucions que realitzen aquet tipus d’activitats.

Com cada any, al passeig d’en Blay s’hi situarà el mercat de l’automòbil i la secció comercial. A continuació, des del Firalet fins la plaça Balmes, es muntaren més de 150 parades de roba i complements constituint el tradicional mercat extraordinari de roba.

A la plaça Major, durant tot el dia, hi haurà el mercat d’artesania amb més de 30 parades de productes alimentaris (coques, mel, formatges, embotits...) i no alimentaris (bijuteria variada, complements tèxtils...), mentre que a l’Hospici tindrà lloc la 20a Mostra de bonsai i suiseki organitzada per l’Associació Garrotxina Amics del Bonsai.

Com a conseqüència de les obres de la Plaça Mercat, el mercat del disc se situarà a la plaça Clarà, on també hi haurà parades de col·leccionisme i andròmines al llarg del matí del dijous.

Com cada any, el Club Motor Antic Garrotxa (MAG) organitzarà una exposició de la història del motor a la Garrotxa, mentre que la Joventut Ocellaire d’Olot torna a programar el concurs de cant d’ocells.

Cal remarcar que gran part dels comerços del centre de la ciutat podran obrir les seves portes al llarg de la diada.

Més informació.

Centelles és Màgia
guiacat
prp