L’hotel Les Planes del Grau, el primer establiment de 4* de Sant Joan de les Abadesses
La garrotxa  
L’hotel Les Planes del Grau, el primer establiment de 4* de Sant Joan de les Abadesses

Obre les portes el nou Hotel Les Planes del Grau**** de Sant Joan de les Abadesses, que suposarà una important millora de l’oferta turística del municipi, mancada fins ara d’un establiment d’aquestes característiques.

L’establiment, situat a la plana agrícola del Ter, en un entorn de camps de conreus i terres ramaderes, és una masia rehabilitada del S. XIV que antigament pertanyia al monestir de Sant Joan de les Abadesses. Disposa de 10 habitacions dobles repartides en dues plantes, totes elles amb vistes a la plana i molt assolellades. A la planta baixa s’hi troba el menjador, el bar i una sala d’estar amb llar de foc.

El conjunt hoteler està composat per la casa pairal, espai que ocupa l’hotel; la pallissa que en un futur contindrà 8 noves habitacions i unes sales polivalents; i la cabanya que es convertirà en un Spa.

L’hotel neix amb la vocació de relacionar l’activitat turística amb l’activitat ramadera tradicional del lloc, com és la cria de vedella ecològica, producte que després es pot consumir a l’hotel, que aposta fermament per la gastronomia de km.0.

De la mateixa manera, l’establiment aposta per les energies renovables, amb la implantació d’una caldera de biomassa a base d’estella de fusta) i les mesures i reduccions d’estalvi energètics (orientació solar, aïllament de cobertes i parets i control lumínic), amb l’objectiu de combinar la màxima comoditat amb la sostenibilitat.

Més informació.

Centelles és Màgia
guiacat
prp