Segona parada del projecte TER Versions al Teatre Cirvianum de Torelló
Ges Bisaura  
Segona parada del projecte TER Versions al Teatre Cirvianum de Torelló

Després de l’èxit de públic i de participació del primer concert del projecte anual TER Versions, que aplega les escoles municipals de música de Torelló i Roda de Ter-L’Esquirol, el trajecte fa la segona parada el proper dissabte 5 d’abril a Torelló.

La cita tindrà lloc al teatre Cirvianum, a les 7 de la tarda, i comptarà amb la presència dels percussionistes Santi Serratosa amb la Big Band Hand i Santi Carcassona, els músics Pep Poblet i Guillem Roma i el grup de rock torellonenc Els Flipats.

Prop d’una hora de música on es podrà sentir l’orquestra de cordes, l’orquestra de guitarres, el conjunt de formació avançada, la banda, la batucada i els cors de les escoles municipals de música interpretant les composicions dels artistes de la comarca juntament a ells. El concert es retransmetrà pel canal d’streaming osonastream.tv

La proposta del projecte anual TER Versions dels alumnes de les escoles municipals de música de Torelló i Roda de Ter-L’Esquirol té com a objectiu establir llaços de col·laboració entre els alumnes d’aquests centres i grups consolidats dels tres municipis. El projecte anual es desplega al llarg del curs amb una sèrie de concerts on els alumnes de les EMM’s interpreten temes dels grups de la comarca, junt amb alguns dels seus integrants. La darrera parada del projecte TER Versions tindrà lloc a Roda de Ter el proper 14 de juny.

Centelles és Màgia
guiacat
prp