Ja és al carrer el primer número de la revista Som de Poble
Revistes  
Ja és al carrer el primer número de la revista Som de Poble

En tot projecte, la constància n’és la clau. Ho sabem perquè l’experiència i els errors així ens ho han certificat. No es tracta de córrer molt per aconseguir les coses, sinó d’estar ben posicionat i, per sobre de tot, tenir la visió que allò que un dia vas projectar es podrà fer realitat i es plasmarà. “Som de poble” és una d’aquestes idees que ens ballava pel cap a l’equip de Vicolot-CostaBrava des de ja feia tres anys. 

Avui, tenim el primer número d’aquesta nova plataforma entre els dits i tot i que ens sentim orgullosos de la trajectòria, sempre es pot millorar i molt. Per això, avui encetem una aventura que ens portarà a viatjar de forma intensa i continuada per la comarca d’Osona, autèntica protagonista del “Som de poble”. Potser el que més us pot cridar l’atenció és que no cedim el pes del contingut a la capital, Vic, sinó que hem descentralitzat la comarca i hem dotat a les nostres “regions” d’un caràcter propi, com el que creiem i estem convençuts que tenen.

En un món que sembla que tot sigui uniforme, la nostra comarca està reblerta de petites però substancials diferències, ja sigui pel caràcter dels seus vilatans com pels paisatges que dia rere dia observem i respirem amb una naturalitat pròpia d’aquell que sap que viu en una terra privilegiada. 

En aquest primer número us volem presentar a l’Anna Traveria, periodista i de Roda de Ter, que serà la cara més visible del “Som de poble” i una persona que forma part del nostre equip de treball des de fa més d’un any: la cultura, l’estima pel territori i les ganes d’aprendre dia a dia no ens les traurà ningú i esperem fer-vos divertir i  que al mateix moment, veieu en aquesta nova plataforma un trampolí de llançament pels vostres negocis més locals. 

Com resa aquell eslògan: “Pensa globalment, actua localment”. 

Llegeix la revista online.

Centelles és Màgia
guiacat
prp